Blog

Tot en met ten minste 1 november 2020 géén gesprekken op kantoor

Corona
Nieuws

Tot en met ten minste 1 november 2020 géén gesprekken op kantoor

Beste relaties, In verband met de laatste richtlijnen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus, kiezen wij ervoor om al onze interviews slechts telefonisch of via beeldbellen te houden tot ten minste 1 november 2020.

De gevolgen van het coronavirus zijn in alle sectoren voelbaar, ook bij ons clubhuis, waar de menselijke interactie met onze opdrachtgevers, kandidaten en uiteraard ons eigen team bij uitstek centraal staat. We doen er alles aan om het welzijn en de gezondheid van iedereen te waarborgen.

Wat betekent dit in de praktijk? We blijven onze klanten en kandidaten zo goed mogelijk bijstaan via digitale oplossingen als FaceTime, Skype en Zoom, waarbij we het menselijke aspect én kwaliteit van onze contacten blijven waarborgen. Wij wensen al onze relaties en kandidaten voor de komende periode veel sterkte, een goede gezondheid en hopelijk tot snel!