Executive Search

Executive Search

Wij ondersteunen en ontwikkelen op innovatieve wijze het menskapitaal van toezichthouders, raden van bestuur, directie- en managementteams en HR-afdelingen, met als doel het stimuleren van innovatie, duurzame groei en het continue op voorhand identificeren van exceptioneel talent in de markt. Wij helpen zowel corporates, familiebedrijven, MKB-bedrijven, scale-ups als publieke organisaties zich voor te bereiden op de wereld van morgen. Wij doen dit op een bijzondere manier, gebaseerd op onze persoonlijke ervaring(en) als ondernemer aan de andere kant van de tafel. Vanuit passie, creativiteit en pragmatisme combineren wij een sterke visie, innovatief-conceptueel denken en een authentieke, mensgerichte aanpak. ThunderMinds helpt u graag met de werving van posities tot 100K. De Directeurenwinkel is ons label voor rollen van 100 tot 500K plus.

Wendbaar

ThunderMinds blijft bewust klein om uiterst wendbaar te kunnen zijn. Daarmee kunnen wij ons sneller dan gemiddeld bewegen aan de voorkant van innovatie. Daar plukt u de vruchten van. Met persoonlijke aandacht, sensitiviteit, uitermate verrassend, razendsnel en vooral zonder gezeur. Door waarheidsvinding in alles wat wij doen, geven wij met hoogwaardige complementaire hands-on diensten gestalte aan dagelijkse ambitieuze commerciële en organisatorische uitdagingen. Wij zijn flexibel ingericht en maken gebruik van innovatieve partners. En met succes, zo vinden onze relaties.

Partners – Samen effectiever

Wij zitten graag naast onze klanten, niet tegenover hen en zien onszelf als tijdelijk verlengstuk van de organisatie. Doorbraken worden bereikt door de juiste mensen met de juiste competenties te verbinden. En wij vinden niets leuker dan dat! Door mensen van buiten de organisatie te betrekken, voegen we een frisse blik toe aan de bestaande manier van denken en bereiken we samen het beste resultaat.

Kwaliteit

Als partners gaan wij voor een duurzame relatie met uw organisatie. Het succes en lange-termijneffect van geplaatste kandidaten binnen uw organisatie is ook voor ons heel belangrijk. Daarom blijven wij actief contact houden en ondersteunen wij kandidaten in hun nieuwe werkomgeving. Kwaliteit betekent niet alleen het leveren van goede en bij de cultuur passende kandidaten, maar u als goede relatie echt ontzorgen, betrokkenheid tonen en zorgvuldig handelen. 

Wij verplaatsen ons in uw uitdaging en denken graag mee over de bijbehorende oplossingen met een innovatieve gedachte voorop. Wij zijn een clubhuis van dwarsdenkers. In de afgelopen jaren hebben wij in verschillende sectoren een bijzonder netwerk opgebouwd en kennen de markt. Een netwerk dat graag meedenkt tijdens search-opdrachten voor uw organisatie. En goede mensen kennen en valideren goede mensen. Die te vertrouwen zijn. Uw business is onze business, omdat wij ons honorarium deels afhankelijk maken van een succesvolle invulling. Waarheidsvinding is cruciaal als basis voor een lange termijn samenwerking. Wij kijken daarbij naar kwaliteit en ervaring; ongeacht geslacht of leeftijd.

Relaties van ThunderMinds merken dat de juiste kandidaten vaak sneller dan verwacht worden gepresenteerd. Of het nu gaat om een ervaren bestuurder of een digital manager.

10 in het kwadraat

Wat wij doen is oprecht en geen ‘trucje’ krijgen wij van ons netwerk terug. Daar zijn wij enorm trots op!
Wij hebben aan de andere kant van de tafel als ondernemer de juiste praktische kennis & ervaring opgebouwd die menig bureau niet in huis heeft. Dat maakt dat wij een waardevol sparringpartner voor u kunnen zijn. Op elk niveau.
Wij adverteren niet. Al onze activiteiten -ongeacht de rol- vinden volledig ‘onder de radar’ plaats. Plezierig vanuit concurrentie-oogpunt.
Wij doen qua waarheidsvinding alles om uw uitdaging en bedrijf echt te doorgronden, ongeacht de hoeveelheid tijd die daarvoor nodig is.
Wij schrijven functieprofielen waar menig mond van openvalt. Een ware onderdompeling in de vacante positie.
Wij hebben een sterk netwerk van echte, waardevolle verbindingen die ook u verder brengen.
Wij doen al onze research zelf en spreken iedereen die zich bij ons inschrijft minimaal 2-3 uur, om de persoon achter het CV en haar of zijn ‘Why’ echt te leren kennen.
Wij vullen razendsnel en uiterst gedegen de meest complexe rollen in voor u.
Wij zijn één van de meest innovatieve gesprekspartners voor bestuurders en toezichthouders in Nederland omdat wij continue ‘bij’ zijn op actuele thema’s.
Ervaar ons verrassend vermogen en zorgvuldigheid waarmee wij uw opdracht tot een succes maken.

Het gaat vaak helemaal niet om het goede antwoord, maar om het stellen van de juiste vraag…

ThunderMinds B.V.

Innovatie – Executive Search – Personal Branding

Wij helpen ondernemingen op het kruispunt van managerial en human capital uitdagingen op weg naar duurzame groei en rendement. Vanuit passie, creativiteit en pragmatisme combineren wij een sterke visie, innovatief-conceptueel denken en een authentieke, mensgerichte aanpak. Van idee tot implementatie.
Kantoorlocatie
Gebouw ‘Parkstaete’

Nieuweweg 109
3765 GC Soest