Innovatie

Innovatie

Een innovator doet niets anders dan op een plezierige manier vaste patronen doorbreken en ‘leent’ constant ideeën uit andere vakgebieden. Uitermate associatief. Combinaties uit verschillende markten en/of oplossingen maken die anderen niet zien. Dat is de kracht van ThunderMinds. Kleine incremental of radicale innovaties. Nieuwsgierigheid en een zekere drang naar nieuwe dingen is menselijk. Maar het maakt je nog geen innovator. 

Wij stellen continue vragen over de wereld om ons heen, zijn intensief bezig met het observeren van die wereld voor het genereren van nieuwe ideeën. Scheppend vermogen is voor veel organisaties lastiger. Zeker in de tegenstellingen met bestaande business cases. Het blanco A-4tje. En vervolgens het grote niets. Daarbij gaat het over neurale verbindingen in het hoofd die niet iedereen kan aanmaken, omdat ervaringen ontbreken. Kunnen inschatten: dít wordt het. 

Effectiviteit = kwaliteit x acceptatie

Wij worden ingehuurd om effectief verandering door te voeren. Het bedenken van een nieuw business model bijvoorbeeld. Samen met u ontwikkelen wij graag een nieuw product of dienst met het doel het leveren van praktisch toepasbare en commerciële waarde voor uw relaties.
Relevante stakeholders meekrijgen in een organisatie is veelal één van de redenen waarom innovatie stokt en waarom bijvoorbeeld corporates te langzaam innoveren. Je kunt daarbij denken aan uitlopende projecten, onhaalbare doelen, een overvloed aan ideeën of juist te weinig. Wij helpen ondernemingen hersenwetten te implementeren in innovatietrajecten en zijn daardoor aantoonbaar succesvoller.

Succesvol innoveren is dus in veel gevallen geen geluk, maar een dupliceerbare formule door het juist toepassen van neurowetenschappelijke uitgangspunten. Leer te zoeken naar de oorzakelijke kant in plaats van de gevolgkant. Onder vernieuwing in een onderneming vallen drie begrippen: uitvindingen, innovaties en verbeteringen. Vernieuwing van organisaties is onze expertise en passie.

mandarijn-verticaal-scaled

Concrete hulp

Wij helpen start-ups op weg naar rigide groei en corporates om zichzelf opnieuw uit te vinden. Wij helpen u met de uitdaging en het spanningsveld tussen korte termijn groei en een toekomstbestendige strategische lijn. Altijd outside-in en klantgedreven op basis van agile klantinnovatie. Wij hebben gedegen sector-kennis van:
Digital
Big Data
Data Mining
Data Science
ICT
Tech
Fin Tech
Media & Publishing
Retail
Energy transition
Manufacturing
E-health
IoT
Automotive / Smart / Connected mobility

Combinatie innovatie en HR

Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij concepten met meetbare resultaten. Wij begeleiden brainstormsessies, ontwikkelen het autonome innovatievermogen van een organisatie en nieuwe strategieën. Daarbij kennen wij de meest innovatieve denkers in de markt en kunnen die weer verbinden aan uw HR-behoefte. Een unieke en onderscheidende combinatie in de markt.

Vanuit passie, creativiteit en pragmatisme combineren wij een sterke visie, innovatief-conceptueel denken en een authentieke, mensgerichte aanpak. Van idee tot implementatie. Wij maken graag persoonlijk kennis!

ThunderMinds B.V.

Innovatie – Executive Search – Personal Branding

Wij helpen ondernemingen op het kruispunt van managerial en human capital uitdagingen op weg naar duurzame groei en rendement. Vanuit passie, creativiteit en pragmatisme combineren wij een sterke visie, innovatief-conceptueel denken en een authentieke, mensgerichte aanpak. Van idee tot implementatie.

Kantoorlocatie
Gebouw ‘Parkstaete’
Nieuweweg 109
3765 GC Soest