Blog

ThunderMinds bedacht meting tussen perceptie en werkelijkheid rond het gebruik van ADAS-systemen

Holographic-AR-infotainment-for-self-driving-cars-4-e1506045722573
Nieuws

ThunderMinds bedacht meting tussen perceptie en werkelijkheid rond het gebruik van ADAS-systemen

Geweldig wat een creatief inzicht in data tot gevolg kan hebben. ThunderMinds bedacht vanuit haar innovatie-activiteiten de meting tussen perceptie en werkelijkheid rond het gebruik van ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems), wat het sluiten van het ADAS convenant tot gevolg had.

Uiteindelijk is alle input door kanjer Ilse Harms in een internationaal wetenschappelijk artikel gegoten. Dank ook aan Leo Bingen voor zijn onvermoeibare energie om partijen bij elkaar te brengen en spelers te binden op basis van gemeenschappelijke belangen.

#adas #adasconvenant #innovatie #data #RAI #BOVAG