Blog

Sandra Hofstede versterkt het bestuur van Kirkman Company

sandra-hofstede-managing-partner-bij-kirkman-company-1-1-1170x500
Nieuws

Sandra Hofstede versterkt het bestuur van Kirkman Company

In het jaar waarin de organisatie twintig kaarsjes mag uitblazen kijkt Kirkman Company niet alleen maar terug, maar vooral vooruit en zet het weer een belangrijke stap in het volbrengen van de missie; 100% relevantie voor alle stakeholders. Afgelopen jaren heeft Kirkman Company een groei doorgemaakt als organisatie in positionering, portfolio en ook in omvang. Om deze ontwikkeling enerzijds te bestendigen en anderzijds om op verder te bouwen heeft Kirkman Company een nieuwe bestuurder geworven. Per 1 oktober vormt Sandra Hofstede samen met de huidige directeur Roy Klaassen het dagelijkse bestuur van Kirkman Company.

Sandra Hofstede heeft een bewezen track-record als bestuurder en onderneemster en brengt veel nieuwe kennis op het gebied van onder andere marketing, data en digitalisering. Haar leiderschapskwaliteiten en ervaring dragen bij aan de volgende groeifase voor Kirkman Company, waarbij het ontwikkelen van talenten en de teams centraal staat.

Sandra Hofstede: “Ik kijk er enorm naar uit om het Kirkman Company team te gaan versterken en om samen met Roy en de organisatie een nog prominentere positie in de markt in te nemen. Met een nog sterker merk om meer bedrijven te laten ervaren wat Kirkman Company voor waarde kan toevoegen. Het aantrekken van iemand met een andere achtergrond typeert het lef en het eigenwijze en ondernemende karakter van deze organisatie. Een attitude waar ik me heel sterk mee verbonden voel”.

Roy Klaassen: “Transformeren, dat is ons vak. Ook wij als Kirkman Company moeten elke dag blijven werken aan de vraagstukken van vandaag en de kansen van morgen. Ik ben dan ook erg blij dat Sandra ons team komt versterken. Ik zie het als een uitgelezen kans om te leren van Sandra’s ervaringen en kennis en deze samen te vertalen naar de toekomstige reis van Kirkman Company.”

Kirkman Company is onderdeel van de Powered by Meaning groep, een collectief dat streeft naar een positieve impact en ondernemerschap ziet als sleutel om problemen in de wereld op te lossen. Voor de vijf mede-eigenaren is het aanstellen van Sandra Hofstede als medebestuurder de meest logische stap in de toekomst voor Kirkman Company. Iemand vanuit buitenaf die met mandaat en scherpte de organisatie naar de volgende ontwikkelfase kan brengen. Hiermee is ook het besluit genomen dat voor het eerst in twintig jaar er geen oprichter meer actief is in het bestuur van Kirkman Company. De oprichters zetten zich onverminderd in voor de groei van de groep en daarmee ook voor Kirkman Company.

Guido Braam – Powered by Meaning groep: “Kirkman Company is ons eerste gezamenlijke bedrijf en vormde de basis van de uitbouw van onze groep, gericht op betekenisvol ondernemerschap. Dat heeft geleid bij ons als mede-eigenaren tot een enorme historische- en emotionele band met dit eigenzinnige bedrijf. Wij hebben erg veel vertrouwen in de kwaliteiten van al die unieke personen die hier werkzaam zijn bij Kirkman Company. Wij geloven dat met de komst van Sandra nog sneller naar de impactvolle missie van Kirkman Company toegewerkt kan worden, waarbij continuïteit en kwaliteit gehandhaafd blijft. Ik ben er trots op dat we nu deze stap zetten en dat wij in deze bijzondere tijd door kunnen gaan met innoveren en ontwikkelen.”

De Directeurenwinkel mocht deze prachtige verbinding faciliteren.