Blog

De Dag van de Ondernemer 2019

Dag van de Ondernemer
Nieuws

De Dag van de Ondernemer 2019

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we samen het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land. De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.

Voel jij bij jezelf dat je liever zou willen ondernemen en bouwen aan je eigen droom, maar ‘iets’ zorgt ervoor dat je de stap nog niet hebt gezet?

Bekijk hier dit TEDxAmsterdam filmpje. Vanaf 7:20 weet je in ieder geval waar dat gevoel vandaan komt.

 

Wij helpen je graag. Meer weten? Neem contact met ons op.