Blog

“Wij nemen u op in onze database”

Automated dismissal and hiring of staff. The relationship between employer and employee. robot boss dismisses personnel and shows cardboard You are fired. Two unemployed robots looking for a new job. Orange background
Blog

“Wij nemen u op in onze database”

“Wij nemen u op in onze database. Als wij een mooie rol voor u hebben, krijgt u van ons bericht”.

Daarmee is op basis van ‘de wet van de toegepaste luiheid’ uw kans slechts rond de 3% op het vinden van een mooie rol via een regulier executive search bureau.

Warme capabele leiders horen niet thuis in een database! Mooie mensen komen tot hun recht in enthousiaste clubhuizen om menskapitaal te laten floreren… En daarom ondersteunen wij topmensen pro-actief met hun zoektocht naar een passende nieuwe werkomgeving.

Mocht u een CEO, COO, CFO, CIO, Managing Director, Marketing Director, Sales Director of andere management behoefte hebben (vast of interim) en wij kunnen uit onze ‘clubhuis voorraad’ leveren, dan rekenen wij u daar niets voor.

Gewoon omdat het kan!

Meer weten? Neem contact met ons op!